Articol publicitar

West Side Christmas Market, primul târg de Crăciun care se deschide în București

0
0
Publicat:

Minivacanța în West Side Christmas Market începe pe 29 noiembrie cu Fuego și se continuă până pe 3 decembrie cu Gașca Zurli, Bibi, Irina Sârbu & Band și Holy Molly.

WSCM 2 2022 jpeg

West Side Christmas Market a fost votat, în 2022, cel mai frumos târg de Crăciun din România și a atras 1 milion de vizitatori.

West Side Christmas Market readuce magia Crăciunului în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 din București. Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE își va deschide primul porțile, miercuri, pe 29 noiembrie, începând cu ora 19:00. Cele mai așteptate momente ale evenimentului de deschidere al târgului sunt: aprinderea luminilor de Crăciun, spectacolul cu focuri de artificii și un concert susținut de Fuego. Minivacanța de 1 decembrie aduce și 5 zile pline de distracție în West Side Christmas Market cu concerte Gașca Zurli, Bibi, Irina Sârbu & Band și Holy Molly. West Side Christmas Market va rămâne deschis până pe 27 decembrie. În 2022, tărâmul de poveste West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, dedicat sărbătorilor de iarnă, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România.

WSCM 1 2022 jpeg

“Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre.", a anunțat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Concert Fuego și spectacol de artificii în deschiderea West Side Christmas Market

Deschiderea oficială a târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei va fi miercuri, 29 noiembrie, la ora 19:00. Acesta va cuprinde momente artistice pline de culoare, muzică și bucurie, care vor întregi atmosfera de sărbătoare din West Side Christmas Market, precum:

● Aprinderea luminilor de Crăciun

● Spectacol cu focuri de artificii

● Concert Fuego

● Activități pentru copii și părinți și ateliere creative la Căsuța lui Moș Crăciun

KV WEST SIDE CHRISTMAS MARKET 2023 jpg

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie, așa că ne așteaptă 28 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

● Luni - Vineri 12:30-22:30

● Sâmbătă - Duminică -11:00 - 22:30

Excepție fac zilele de joi 30 noiembrie și vineri 1 decembrie, când West Side Christmas Market se va deschide cu o oră mai devreme, la 11:00.

Minivacanță plină de distracție la West Side Christmas Market

Scena de concerte West Side Christmas Market este un element care va întreține distracția în cele 28 de zile de sărbătoare care vor fi învăluite în magia Crăciunului. Scena este locul unde are loc cele mai importante momente din deschiderea târgului, iar apoi va găzdui concerte, spectacole de colinde și show-uri live band-uri de jazz, începând cu ora 19:00. Programul concertelor din acest weekend prelungit este:

● 30 noiembrie Bibi

● 1 decembrie Irina Sârbu & Band

● 2 decembrie Holy Molly

● 3 decembrie Gașca Zurli

Căsuțe cu bunătăți, patinoar, carusel și roată panoramică la West Side Christmas Market

Așa cum ne-a obișnuit, West Side Christmas Market este un tărâm de basm cu activități pentru întreaga familie. Organizatorii au pregătit în Parcul din Drumul Taberei un patinoar generos, mai mare decât anul trecut, pentru iubitorii de distracție pe gheață, un carusel colorat și un trenuleț pentru copii, o roată panoramică înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o priveliște panoramică asupra Bucureștiului și peste 65 de căsuțe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători sau din bucătării internaționale, cu savoarea unui pahar de vin fiert cu scorțișoară. Tot acolo vom retrăi și bucuria alegerii unui cadou, făcut cu dibăcie de artizani din toate colțurile României.

Căsuța lui Moș Crăciun, locul magic unde dorințele devin realitate

Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori lui Moș Crăciun, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri de la ajutoarele Moșului. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului în intervalul:

● Luni - Vineri: 16:00 - 21:00

● Sâmbătă - Duminică 11:00 - 22:00

Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00.

Cum ajungi la West Side Christmas Market?

Pentru a evita aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la Târgul de Crăciun. Astfel, vizitatorii au la dispoziție metroul până la stația Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 și autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, cel mai frumos târg de Crăciun din România

În 2022, tărâmul de poveste West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, dedicat sărbătorilor de iarnă, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, în urma unui top realizat la nivel național.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite