Viscolul distruge reţelele electrice. Care este situaţia în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza viscolului puternic, sâmbătă, mai multe reţele electrice din Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti au fost avariate, dar potrivit societăţii Enel Distribuţie Muntenia o parte dintre acestea au fost rezolvate.

În Capitală, viscolul puternic din ultimele ore nu a provocat avarii majore la reţelele electrice. În schimb, duminică dimineaţă, în judeţul Ilfov mai erau nealimentate trei linii electrice aeriene şi 47 de posturi de transformare, fiind afectate patru localităţi, spre deosebire de cele 13 care aveau ieri probleme.

În judeţul Giurgiu, duminică la ora 9.00, din cele 16 linii electrice aeriene nealimentate mai erau afectate zece şi alte 123 de posturi de transformare, afectând 23 de localităţi.

În jur de 50 de echipe ale Enel Distribuţie încearcă în acest moment să rezolve problemele apărute la reţelele electrice din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Lista completă a drumurilor afectate, sâmbătă, de viscol: A1, A2, A3 şi 26 de drumuri naţionale au fost închise

METEO Bucureştiul şi 13 judeţe din ţară, sub Cod portocaliu de viscol şi ninsori. 14 judeţe sunt sub Cod galben. A fost emis Cod roşu pentru trei judeţe

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite