VIDEO Vezi imagini 3D cel mai distractiv loc din Capitală ce va fi construit în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O roată imensă de unde oraşul poate fi admirat de la aproape 150 de metri, o plajă artificial, două piscine şi alte bazine cu apă pentru adulţi, fântâni arteziene şi proiecţii cu personaje animate sunt doar câteva dintre noutăţile care vor apărea în Orăşelul Copiilor din Sectorul 4, anul viitor.

Orăşelul Copiilor din Parcul Tineretului va deveni, de anul viitor, un loc unde toţi copiii din Bucureşti vor vrea să îşi petreacă timpul liber, conform unui proiect al Primăriei Sectorului 4. În locul balansoarelor şi al jocurilor învechite de zeci de ani vor apărea obiective de distracţii demne de parcurile internaţionale.

Prichindeii care vor trece prin parc vor putea vedea un nor artificial din care va ploua şi va fulgera, pe bază de senzori. Tot în parcul de distracţii copiii vor primi lecţii de educaţie rutieră pe o pistă special amenajată, cu semen de circulaţie. În parc va fi construit şi un castel în care micuţii se vor distra şi iarna şi vara, balansoare  dar şi un canal navigabil pentru hidrobiciclete.  În parc va fi construită şi o bibliotecă suspendată, cu cărţi electronice, ce va funcţiona într-o zonă wireless, special amenajată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite