VIDEO Un bărbat care îşi expunea organul genital în faţa copiilor, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Poliţia Md.
FOTO: Poliţia Md.

Un bărbat bănuit de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri a fost reţinut de poliţiştii secţiei 19.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani a fost suprins de o femeie cum acesta se masturba într-un parc pentru copii. Speriată, femeia a sunat la 112 şi a relatat despre cum un bărbat necunoscut  îşi expune organele genitale într-un loc de joacă pentru copii, din sectorul 5 al Capitalei. La momentul respectiv, în parc se aflau trei copii, cu vârsta între 9 şi 10 ani.

Poliţiştii l-au condus pe bărbat la audieri.

„În urma verificărilor efectuale a rezultat că bărbatul este cercetat pentru comiterea unei alte infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, acesta fiind depistat de poliţişti la data de 23 august 2017 în timp ce îşi expunea în public organul sexual”.

Secţia 19 de poliţie anunţă că cercetările în cazul exibiţionistului continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cel în cauză fiind reţinut şi prezentat magistraţilor. „Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a propus arestarea preventivă a bărbatului, ulterior isntanţa dispunând măsura controlului judiciar”, se arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei. 

comunicat politie/ politia capitalei
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite