VIDEO Tragedie evitată la milimetru, la un mall din Bucureşti: un şofer a intrat cu maşina în două taximetre din parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia arges moarte suspecta

Un accident grav a avut loc în parcarea Băneasa Mall din Bucureşti. Un şofer teribilist a spulberat două taxiuri şi a ajuns cu bolidul în faţa unei cafenele, fiind la un pas să lovească mai mulţi pietoni.

Accidentul s-a petrecut în aprcarea mall-ului din Băneasa, în ziua de luni, după ce şoferul unui bolid de lux a scăpat maşina de sub control în timp ce conducea cu viteză.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile au fost publicate ulterior pe o reţea de socializare. Pe imagini se poate observa cum bolidul care circula cu viteză a lovit în plin două taxiuri şi a trecut printre acestea. Ulterior, maşina a sărit peste bordură şi a ajuns pe platoul din faţa mall-ului, acolo unde se aflau mai mulţi oameni.

Niciun pieton nu a fost lovit de maşina scăpată de sub control. Conform surselor Poliţiei Române, şoferul în vârstă de 25 de ani a fost sancţionat cu suma de 8,750 de lei. Acesta nu consumase băuturi alcoolice.

  

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite