Viceprimarul Capitalei: Primăria a vândut două cabinete medicale prin licitație cu strigare

0
Publicat:

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunţă că a avut loc prima licitaţie cu strigare pentru vânzarea unor cabinete medicale, adjudecate pentru sumele de 40.000 de euro şi 50.500 de euro.

Membrii prezenți la licitația cu strigare.
Licitația cu strigare a avut loc la Primăria Capitalei. Foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Prima licitaţie cu strigare pentru vânzarea cabinetelor medicale a avut loc astăzi la Primăria Capitalei, în sala de şedinţe a CGMB. Au fost scoase la licitaţie patru cabinete medicale, însă doar pentru două s-au înscris ofertanţi. A fost o competiţie strânsă, dar corectă, organizată transparent. Pentru primul spaţiu, licitaţia cu strigare a pornit de la o valoare de 28.000 de euro. La finalul competiţiei, cabinetul medical a fost adjudecat pentru suma de 40.000 de euro. Competiţia pentru al doilea spaţiu a fost cea mai strânsă. Licitaţia a pornit de la valoarea de 21.000 euro, iar la final spaţiul a fost adjudecat pentru suma de 50.500 euro”, a scris viceprimarul, pe Facebook. 

  Bujduveanu menţionează că a deblocat activitatea de închiriere şi vânzare a spaţiilor cu destinaţia de cabinete medicale, asigurând proceduri transparente şi venituri pentru oraş, scrie Agerpres.

Pe 26 septembrie, Stelian Bujduveanu anunţa că Primăria Capitalei va organiza pe 2 noiembrie prima licitaţie publică deschisă cu strigare pentru patru cabinete medicale. 

Acestea sunt situate în bd. Basarabia nr. 19 (preţ minim de vânzare 27.140 de euro), str. Avrig nr. 9-19 (preţ minim de vânzare 66.780 de euro), bd. Regiei nr. 8, parter (preţ minim de vânzare 21.510 euro), bd. Regiei nr. 8, etaj 1 (preţ minim de vânzare 60.310 euro).

 Anterior, cabinetele medicale erau vândute sau închiriate prin negociere directă, dar în ultimii ani activitatea a fost blocată. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite