UPDATE Îmbulzeală la burgeri gratis, în centrul Capitalei. Au intervenit jandarmii pentru păstrarea distanţării VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de oameni s-au aşezat la coadă pentru burgeri gratis, în centrul Capitalei FOTO: Digi24
Sute de oameni s-au aşezat la coadă pentru burgeri gratis, în centrul Capitalei FOTO: Digi24

Sute de oameni s-au adunat, vineri, la coadă, în faţa unui restaurant de tip fast-food din centrul Bucureştiului, care a fost recent inaugurat şi oferă produse gratis. Jandarmii au intervenit pentru a se asigura că cei prezenţi respectă normele de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei.

UPDATE: "Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Administratorul localului a fost condus la subunitatea de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Reamintim că la prânz o coadă de sute de persoane s-a format pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romană, la un restaurant care s-a deschis azi, conform DIGI 24.

De altfel, oamenii ar fi fost atraşi de ofertă pentru că în afara burgerului gratis aceştia pot participa şi la un concurs cu premii organizat de local. 

Jandarmii veniţi la faţa locului le-au cerut celor prezenţi să respecte distanţa socială.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite