Unde sunt „petrecerile apocaliptice” din Bucureşti. Sfârşitul lumii, celebrat prin distracţie în cluburile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezicerea mayaşilor potrivit căreia lumea se va sfârşi pe 21 decembrie este la doar câteva zile distanţă de noi, şi astfel, mulţi oameni,  fie că sunt reticenţi faţă de respectiva profeţie sau că o iau în serios, vor să marcheze ziua respectivă într-un fel anume.

Barurile şi cluburile din Capitală se pregătesc şi ele, în spiritul aneprenorial, pentru acest eveniment. Joi seara, în ajun de sfârşitul lumii, rockerii de la Viţa de Vie vă învită la un concert de zile mari, la Turbohalle.

Petrecerea va fi un concept inedit pentru România. Viţa de Vie va urca pe scenă alături de prietenii lor pentru celebrarea aniversării de 15 ani.  Alături de ei, în faţa a aproximativ 4.000 de fani vor fi pe scenă artişti precum Mandela Gajol, Planet H, Gojira, Alexandrina Hristov sau băieţii de la Paraziţii. Cum acest party anunţă sfârşitul lumii, se anunţă a fi unul absolute incendiary.

Chuck Norris vine să ne apere de sfârşitul lumii şi îşi mută cartierul general în centyrul Capitalei. Bucureştenii care se tem de predicţia mayaşă se pot refugia joi noaptea, pe 20 decembrie, în Club Expirat unde este organizată o petrecere tematică. Sunteţi invitaţi să vă costumaţi în super-eroi şi să puneţi umărul la salvarea Pământului prin dans în cele două camera ale clubului de pe Brezoianu Nr. 4.

Vineri, 21 decembrie 2012, dacă trăim până seara, suntem aşteptaţi la Bastards Club , de la ora 21:00, unde vom petrece liberi, pe ritmuri electro, până dimineaţă. Intrarea este liberă şi atmosfera, ca şi preţurile de la bar, prietenoase.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite