Un tânăr s-a prefăcut orb pentru a primi mila creștinilor. Gestul care l-a dat de gol

0
Publicat:

Un tânăr care avea nevoie de bani pentru a juca la case de pariuri s-a prefăcut că este orb și a plecat la cerșit la Mănăstirea Cernica.

Jandarmi în patrulare la Cernica FOTO Jandarmeria Română
Jandarmi în patrulare la Cernica FOTO Jandarmeria Română

Jandarmii care se aflau în patrulare în zona Mănăstirii Cernica au observat un comportament suspect al unui cerșetor care se afla în curtea lăcașului de cult. „Unul dintre aceștia avea un baston specific persoanelor nevăzătoare, iar celălalt îl conducea către grupurile de persoane care mergeau la slujbă, pentru a cere diferite sume de bani. Jandarmii s-au apropiat și au observat că bărbatul "nevăzător" folosea bastonul într-o manieră atipică, fapt ce i-a determinat să îl legitimeze“, scrie Jandarmeria Română.

Cu acest prilej, au fost descoperite mai multe carduri de la diferite case de pariuri, dar și un card bancar de culoare albastră. În momentul în care jandarmii i-au cerut să prezinte acel card, bărbatul în cauză l-a arătat fără ezitare, dovedind astfel că vede foarte bine. „Întrucât cel vizat nu a putut prezenta un document din care să reiasă afecțiunea pe care o are, ci doar unele care atestau calitatea de parior, jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală, existând suspiciunea de săvârșire a infracțiunii de înșelăciune“, spun jandarmii.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite