Un tânăr a murit într-un accident rutier pe strada Știrbei Vodă. Cine conducea mașina care l-a spulberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr, în vârstă de 35 de ani, a murit într-un accident rutier petrecut duminică după-amiază, în București. Tragedia a avut loc pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană. Mașina care l-a lovit în plin era condusă, potrivit surselor Adevărul, de actrița Monica Odagiu.

Poliția anchetează cazul FOTO Daniel Guță
Poliția anchetează cazul FOTO Daniel Guță

UPDATE Monica Odagiu a fost testată privind consumul de droguri, iar rezultatul a fost negativ.

Monica Odagiu
Monica Odagiu

***

Conform Poliției Capitalei, duminică, 9 aprilie, în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, femeia în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

"În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație", au anunțat polițiștii.

Teribil accident soldat cu moartea unui motociclist, în Capitală

Vineri noaptea, un alt accident grav s-a petrecut în București. Un motocilist a murit după ce s-a izbit violent de un autoturism condus de o tânără de 19 ani. În urma impactului puternic, bărbatul a suferit leziuni grave, nemaiputând fi salvat.

Un grav accident auto a avut loc vineri noaptea în Capitală, în urma căruia un motociclist a decedat după ce a intrat în coliziune cu o maşină condusă de o fata de 19 ani, anunță Agerpres.

"La data de 7 aprilie, în jurul orei 22,10, prin intermediul SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc pe str. Postăvarului. Din informaţiile preliminare, conducătorul unei motociclete, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care circula pe str. Postăvarului, dinspre Bd. Nicolae Grigorescu către Bd. 1 Decembrie 1918, ajuns în dreptul imobilului cu nr.24, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe aceeaşi arteră de circulaţie din sens opus. În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul conducătorului de motocicletă, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", a anunţat Brigada Rutieră.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetari în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite