Teribil accident soldat cu moartea unui motociclist, în Capitală. Bărbatul s-a izbit violent de un autoturism condus de o tânără

0
Publicat:

Teribil accident de circulație vineri noaptea în București. Un motocilist a murit după ce s-a izbit violent de un autoturism condus de o tânără de 19 ani. În urma impactului puternic, bărbatul a suferit leziuni grave, nemaiputând fi salvat.

Accidentul a avut loc vineri noaptea în Capitală FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul a avut loc vineri noaptea în Capitală FOTO Arhivă Adevărul

Un grav accident auto a avut loc vineri noaptea în Capitală, în urma căruia un motociclist a decedat după ce a intrat în coliziune cu o maşină condusă de o fata de 19 ani, anunță Agerpres.

"La data de 7 aprilie, în jurul orei 22,10, prin intermediul SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulaţie care a avut loc pe str. Postăvarului. Din informaţiile preliminare, conducătorul unei motociclete, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care circula pe str. Postăvarului, dinspre Bd. Nicolae Grigorescu către Bd. 1 Decembrie 1918, ajuns în dreptul imobilului cu nr.24, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe aceeaşi arteră de circulaţie din sens opus. În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul conducătorului de motocicletă, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", a anunţat Brigada Rutieră.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetari în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. 

Un alt bărbat a murit pe Spaliul Unirii

Pe 23 martie, un alt motociclist și-a pierdut viața în București. În jurul orei 22.00 a avut loc un accident de circulație pe Splaiul Unirii. 

Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulație, în jurul orei 22.12 cu un apel la serviciul de urgență 112.

Din informațiile preliminare, un tânăr de 29 de ani care circula cu motocicleta pe Splaiul Unirii dinspre Podul Șerban Vodă către Podul Mărășești s-a autoaccidentat.

Deși au fost efectuate manevre de resuscitare de către paramedicii ajunși la fața locului, tânărul care a căzut de pe motocicletă nu a mai putut fi salvat și a murit. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite