Un copac a căzut peste o femeie care se afla pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia lovită a fost transportată la spital. FOTO: Facebook A. Nedelea
Femeia lovită a fost transportată la spital. FOTO: Facebook A. Nedelea

Un copac putred a căzut peste o femeie care se afla pe trotuar. Incidentul a avut loc vineri seară, însă copacul încă nu a fost ridicat nici acum de către angajaţii la Administraţia Domeniului Public.

O cetăţeană relatează cu indignare pe contul personal de Facebook despre cum o femeie a fost lovită de un copac care a căzut vineri seară din cauza vântului puternic. Cea care a postat mai precizează că nimeni nu a ridicat copacul încă şi că oricând se poate produce o tragedie. 

Redăm postarea femeii care a observat incidentul.

„Pe Bulevardul 1 mai (fosta Strada Compozitorilor) vizavi de nr. 19, în Drumul Taberei, a căzut un copac peste o doamnă. Pe trotuar. Copacul putred tot, inclusiv rădăcinile. (...) Au sarit 4-5 vecini, printre care şi eu, să ajungem lângă ea, să vedem dacă e vie şi dacă are ceva rupt. Un vecin a sunat la 112, iar ambulanţa şi pompierii au venit în câteva minute. (...) Un copac i-a căzut în spate. Nu o creangă, un copac întreg!!  (...)

Ce nu e bine, oameni buni, e că putem muri cu zile în cartier, cu copaci căzuţi peste noi, inclusiv în staţiile de autobuz! Cine trebuie să se îngrijească de aceşti copaci? Cine e responsabil de o tragedie, daca ea se întâmplă?? Până când o sa continue nesimţirea asta de a plăti niste oameni doar să se plimbe pe străzi şi să ciuntească fără noimă anumiţi copaci?”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite