Un bărbat care bloca fantele ATM-urilor pentru a fura bani prins de polițiștii din București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Polițiștii au prins vineri, 1 septembrie, un bărbat care instala dispozitive artizanale în fantele ATM-urilor, a anunțat, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Un bărbat care bloca fantele ATM-urilor pentru a fura bani prins de polițiști
Un bărbat care bloca fantele ATM-urilor pentru a fura bani prins de polițiști

  Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 5 au făcut o percheziţie domiciliară, vineri, în Bucureşti într-un dosar penal privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat (7 acte materiale), scrie Agerpres.

Un bărbat a anunțat Secţia 20 Poliţie, prin apel 112, pe 23 iulie, că i-au fost sustrași o parte din banii scoși de la un bancomat din Sectorul 6, prin montarea unui dispozitiv artizanal pe fanta ATM-ului respectiv.  

Un alt păgubit a sesizat Serviciului Investigaţii Criminale - Sector 5, pe 31 iulie, că imediat după ce a retras 4.000 de lei de la un bancomat, a constatat faptul că pe fanta de ieşire este montat un dispozitiv care a blocat o mare parte din bani, aceştia fiind, ulterior, recuperaţi de bărbat prin intermediul băncii aferente, arată comunicatul DGPMB.

 Polițiștii din cadrul serviciilor de investigații criminale din cadrul Sectoarelor 5 și 6 cred că făptașul este un bărbat în vârstă de 43 de ani. 

În urma cercetărilor și a probelor obținute, anchetatorii au stabilit că bărbatul bănuit ar fi sustras diverse sume din bancomate prin montarea unui dispozitiv peste fanta de eliberare a numerarului, în sarcina acestuia fiind stabilite două astfel de fapte comise în Sectorul 5, iar alte cinci în Sectorul 6, potrivit Agerpres. 

Bărbatul a fost găsit și va fi condus la audieri pentru dispunerea măsurilor legale necesare. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat (7 acte materiale).   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite