Articol publicitar

Avantajele unui fier de călcat vertical

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
fier

Deşi toată lumea îşi doreşte să poarte haine perfect călcate şi fără cute, mulţi oameni spun că nu le place să calce haine, iar unii chiar o numesc cea mai detestată sarcină casnică. Tehnologia, din fericire, face paşi mari în toate sectoarele şi chiar şi în sectorul fiarelor de călcat există actualizări importante: printre cele mai dorite produse noi de pe piaţă se numără fiarele de călcat verticale, inclusiv pentru călătorii.

Printre avantajele călcatului vertical se numără posibilitatea de a călca în picioare, fără a forţa spatele şi cu timpi considerabil mai rapizi; de asemenea, este recomandat ca soluţie pentru reîmprospătarea şi igienizarea hainelor din valize, datorită modelelor uşoare şi ergonomice concepute pentru a fi transportate în călătorii.

Spre deosebire de un fier de călcat tradiţional cu aburi, un fier de călcat vertical asigură o durată de viaţă mai lungă a hainelor, deoarece aburul care acţionează delicat şi fără contact direct înmoaie fibrele hainelor în loc să le înăsprească.

Sistemele verticale de călcat sunt împărţite în principiu în două grupe, respectiv fiarele de călcat cu aburi şi fiarele de călcat verticale.

Fiarele de călcat cu aburi pentru călcat vertical (chiar şi în timpul călătoriilor)

Fiarele cu aburi promit să revoluţioneze industria. Sunt perfecte pentru călătorii, deoarece sunt comode şi compacte şi sunt foarte practice. Acestea au un rezervor mic, între 100 şi 200 ml, şi se încălzesc foarte repede. Prin urmare, aceste accesorii sunt ideale pentru a îndepărta ridurile şi pliurile de pe hainele împăturite în valiză, dar sunt utile şi acasă, de exemplu pentru călcarea perdelelor.

Fiare de călcat verticale

Un fier de călcat vertical are o capacitate internă de aproximativ un litru, la fel ca şi rezervoarele fiarelor de călcat convenţionale, şi asigură între 120 şi 180 de minute de lucru fără a fi nevoie de reîncărcare. Acestea sunt perfecte pentru călcarea cămăşilor bărbăteşti, a rochiilor de seară şi chiar a hainelor delicate, fără a fi nevoie să le întorci de mai multe ori pe masa de călcat.

Secretul este emisia constantă de abur, care permite călcarea uniformă a hainelor în timp ce acestea sunt agăţate pe umeraşe şi apoi depozitate direct în dulap. Pe scurt, un fier de călcat vertical este un ajutor pentru accelerarea treburilor casnice fără a sacrifica calitatea şi meticulozitatea.

În ciuda tuturor avantajelor, însă, un fier de călcat vertical nu garantează aceleaşi rezultate precise ca un model orizontal tradiţional, dar, datorită utilizării unui uscător de rufe, hainele vor avea mai puţine cute şi, prin urmare, vor fi mai uşor şi mai rapid de călcat.

Avantaje ale unui fier de călcat vertical faţă de unul tradiţional

Viteză: timpul de aşteptare variază între treizeci de secunde şi un minut înainte de a putea utiliza un fier de călcat vertical.

Uşor de utilizat: după ce aşezi haina pe umeraş, aburul va face totul, ceea ce înseamnă că este perfect chiar şi pentru cei care nu sunt foarte îndemânatici.

Potrivite pentru toate ţesăturile: deoarece majoritatea fiarelor de călcat verticale nu intră în contact direct cu hainele, acestea pot fi folosite şi cu compoziţii mai delicate, cum ar fi mătasea sau lâna.

O postură mai confortabilă: călcatul pe verticală evită solicitarea spatelui, deoarece poţi călca în picioare în mod confortabil.

Doar o singură aplicare: o singură explozie de abur este suficientă pentru a readuce hainele la forma lor originală, fără oboseală.

Fără masă de călcat: Nu ai nevoie de o masă de călcat, astfel încât să poţi călca fără efort hainele oricând doreşti.

Rapid: Îţi permite să calci mult mai repede, ceea ce îţi va permite – în sfârşit – să uiţi de sesiunile lungi şi obositoare din faţa mesei de călcat.

Igienizare: Îţi permite nu numai să îţi calci hainele, ci şi să le împrospătezi sau să le igienizezi pur şi simplu, folosind puterea aburului.

Uşurinţă: Îţi permite să calci cu uşurinţă chiar şi cele mai dificile materiale textile, cum ar fi perdelele la domiciliu.

Uşor: Datorită formatului său compact şi la îndemână, un fier de călcat vertical este, de asemenea, perfect ca aliat în valiză atunci când călătoreşti.

Pentru o călcare impecabilă cu un fier de călcat vertical, noi îţi recomandăm un fier de călcat Tefal.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite