Tentativă de sinucidere la metrou, la stația Aviatorilor. Cum se circulă pe Magistrala 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O posibilă tentativă de sinucidere a avut loc, miercuri după-amiaza, la stația de metrou Aviatorilor. Un călător a fost găsit căzut pe șine.

Tentativă de sinucidere la metrou FOTO Adevărul
Tentativă de sinucidere la metrou FOTO Adevărul

UPDATE 16:23: Circulaţia trenurilor de metrou între staţiile Piaţa Victoriei şi Pipera a fost reluată în condiţii normale începând cu ora 16:23, a anunţat Metrorex.

Trenurile de metrou au circulat miercuri, timp de două ore, în sistem pendulă între staţiile Piaţa Victoriei şi Pipera, pe firul 1, după ce un călător a căzut în calea de rulare pe firul 2, fiind o posibilă tentativă de suicid.  

Știrea inițială:

Circulația, în sistem pendulă

Între stațiile Piață Victoriei și Pipera, pe firul 1 se circulă în sistem pendulă.

„Metrorex informează că astăzi, 28.06.2023, în jurul orei 14:15, în staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Piaţa Victoriei şi Pipera, pe firul 1. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie”, a anunţat anterior compania, într-un comunicat.  

Personalul Metrorex a mai anunțat că un echipaj SMURD a intervenit pentru a-i acorda ajutor persoanei căzute pe șine. Organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite