Spitalul Fundeni şi câteva zeci de blocuri din Sectorul 2 au rămas fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Termoenergetica: Azi terminăm lucrarea şi se reia furnizarea agentului termic Foto shutterstock
Termoenergetica: Azi terminăm lucrarea şi se reia furnizarea agentului termic Foto shutterstock

Spitalul Fundeni şi câteva zeci de blocuri din cartierele Tei, Colentina şi Fundeni a rămas joi fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii la reţeaua primară de termoficare, potrivit informaţiilor de pe site-ul Termoenergetica. Potrivit Companiei furnizarea agentului termic va fi reluată cel târziu vineri dimineaţă

”Este o avarie. Azi terminăm lucrarea şi se reia furnizarea agentului termic. În noaptea aceasta se încarcă instalaţia şi cel târziu mâine dimineaţă furnizarea se va face în parametri normali”, a explicat directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu, pentru HotNews.

Pe de altă parte Termoenergetica a anunţat că în cursul nopţii de joi spre vineri, încep probele la cald pentru consumatorii din Capitală, având în vedere prognoza meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile.

Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, starea de degradare cauzată de lipsa investiţiilor din ultimii 30 de ani.

Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite