Santa Claus Kingdom, regatul lui Moş Crăciun care aduce în Bucureşti prima pârtie de schi acoperită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârtia va fi amenajată în Piperan FOTO Organizatori
Pârtia va fi amenajată în Piperan FOTO Organizatori

Bucureştiul va avea prima pârtie acoperită de schi, un proiect realizat de Divertiland în incinta Atlas Business Center din Pipera. De asemenea, în cadrul „regatului“ amenjat cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor fi amenajate şi diferite spectacole.

Santa Claus Kingdom, aşa cum se numeşte proiectul, introduce un nou concept de divertisment pentru familii. Pârtia îşi va deschide porţile vineri, 28 noiembrie, fiind cel mai mare proiect şi eveniment tematic indoor care va fi organizat în Capitală cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pârtia va fi amenajată pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, în imediata apropiere a staţiei de metrou Aurel Vlaicu.

„Ca şi punct principal de atracţie, Santa Claus Kingdom va lansa prima pârtie acoperită de schi şi multe alte atracţii tematice amplasate în interior, precum patinoar, pârtie de tubbing, carusel,  zona de biciclete şi karting cu pedale, perete de escaldă, trambuline şi jocuri gonflabile, destinate copiilor de toate varstele“, anunţă organizatorii.

Peste 50 de evenimente şi activităţi precum ateliere, piese de teatru, concerte de Crăciun, spectacole de magie, parade şi multe altele, vor fi la dispoziţia vizitatorilor, iar până pe 28 decembrie, copii vor putea veni să îl cunoască şi să petreacă timp alături de Moş Crăciun.

Tărâmul magic din Santa Claus Kingdom va fi deschis zilnic până la ora 21.00, până pe 7 ianuarie 2015, pentru familii, adolescenţi şi copii de toate vârstele. În această perioadă, mai mult de 60.000 de vizitatori sunt aşteptaţi pentru a testa toate atracţiile şi jocurile şi a participa la evenimentele organizate. Preţurile biletelor de intrare încep de la 25 de lei şi includ accesul la spectacolele şi atracţiile din Regat.

Santa Claus Kingdom va include şi o zonă de restaurante, precum şi mici magazine de souveniruri de unde vizitatorii pot produse specifice Craciunului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite