Scandal în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Un taximetrist s-a bătut cu un șofer VIDEO

0
Publicat:

Un taximetrist și un conducător auto s-au agresat pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, după ce mașinile la volanul cărora se aflau au fost implicate într-un eveniment rutier.

Un taximetrist și un conducător autor s-au agresat Foto: Alin Ion
Un taximetrist și un conducător autor s-au agresat Foto: Alin Ion

Scandalul a început de la o tamponare. Conducătorul auto a lovit mașina de taxi și ar fi plecat de la locul evenimentului, după cum spune taximetristul, care a plecat în urmărirea sa.

La un moment dat, șoferul s-a întors și au început să se agreseze. Șoferii care treceau prin preajma lor au început să claxoneze pentru a-i calma, dar fără rezultat. Chiar și o persoană a intervenit să-i despartă, dar fără rezultat. 

La fața locului a sosit în scurt timp un echipaj de la Poliția Locală Târgu Jiu, care a reușit să calmeze situația.

Reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu au anunțat că acestor doi scandalagii le vor fi aplicate amenzi pentru încălcarea Legii nr 61 privind liniștea și ordinea publică. 

La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția Rutieră. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru loviri și alte violențe. 

Cei doi sunt cercetați penal pentru lovire și alte violențe

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a anunțat că s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. 

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care se observă doi bărbați care se își aplică, reciproc, lovituri, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în această dimineață, în jurul orei 08:35, în urma unui conflict în trafic, generat de producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, doi bărbați de 43 și 37 de ani, s-ar fi agresat fizic.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite