Regizorii Alexandru Tocilescu şi Andrei Blaier, înmormântaţi, azi, la 12.00, la Cimintirul Bellu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi mari regizori români, Alexandru Tocilescu şi Andrei Blaier, vor fi înmormântaţi azi, 3 decembrie, la Cimintirul Bellu din Capitală, la aceeaşi oră. Singur a diferenţă este că unul dintre ei va fi înmormântat la Cimintirul Bellu ortodox iar celălalt, la cel catolic.

Alexandru Tocilescu a murit la vârsta de 65 de ani, pe 29 noiembrie, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Surse medicale au declarat că regizorul a luat o supradoză din tratamentul prescris pentru tulburările cardiace de care suferea. Marţi dimineaţă Alexandru Tocilescu a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Florească, unde a primit îngrijiri medicale, însă seara, a încetat din viaţă.

Andrei Blaier a murit în dimineaţa din 1 Decembrie, în locuinţa sa. În jurul orei 8.00, marele regizor a încetat din viaţă la vârsta de 78 de ani.

Ceremoniile de înmormântare ale celor doi artişti români, vor avea loc, azi, la Cimintirul Bellu din Capitală. Ambele vor începe la ora 12.00. Alexandru Tocilescu va fi înmormântat la Cimintirul Bellu ortodox, iar Andrei Blaier la cel catolic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite