Primarul Capitalei a anunţat că 2.700 de angajaţi din 14 companii municipale vor fi daţi afară. Economia la buget se ridică la 150 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan, FOTO Inquam Photos
Nicusor Dan, FOTO Inquam Photos

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că 2.700 de angajaţi din 14 companii municipale vor fi daţi afară, urmând ca municipalitatea să facă astfel o economie de 150 de milioane de lei.

"Sunt 20 de companii care vor dispărea, s-au închis 14. Totalul celor 14 companii, 2.700 de oameni, companiile încă nu s-au închis în sensul că noi am făcut procedura administrativă şi acum se fac procedurile juridice, dar pentru că ele se închid mulţi dintre oamenii ăştia au plecat deja”, a declarat Nicuşor Dan, marţi seară, la B1 TV. 

Întrebat ce economii a făcut astfel municipalitatea, primarul a răspuns: "150 de milioane de lei pe an faţă de bugetul nostru de 4 miliarde este o economie substanţială".

El a explicat că în privinţa unor alte eventuale concedieri din cadrul aparatului primăriei şi administraţiilor din subordine o să aibă discuţii cu consilierii generali.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite