Primăria Capitalei propune un tarif unic de parcare de 5 lei pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei propune simplificarea sistemului de tarifare a parcărilor publice din Capitală și supune dezbaterii publice un tarif unic de parcare de 5 lei pe oră.

Parcare București. FOTO Facebook Stelian Bujduveanu
Parcare București. FOTO Facebook Stelian Bujduveanu

Viceprimarul Stelian Bujduveanu anunță organizarea, marți, 22 noiembrie 2022 a unei dezbaterei la care bucureștenii sunt invitați să-și dea cu părerea în privința propunerii Primăriei Capitalri. 

Propunerea noastră: Tarif unic de parcare 5 lei/oră. Orice decizie importantă pentru oraș am luat-o împreună cu bucureștenii. Fie că a fost vorba de introducerea de sensuri unice, reguli pentru utilizarea trotinetelor sau organizarea licitațiilor publice cu strigare pentru spații comerciale. Acum vin în fața bucureștenilor cu o propunere de simplificare a sistemului de tarifare a parcărilor publice din Capitală, valabil pentru toate categoriile de utilizatori (persoane fizice sau persoane juridice)”, a explicat, vineri, pe Facebook, Stelian Bujduveanu.

Facem ordine în oraș

Proiectul este publicat pe site-ul Primăriei Capitalei. O parte dintre bucureșteni și-au exprimat deja puncte de vedere online. 

Vă invit, marți, 22 noiembrie la ArCub (Str. Lipscani, Nr 84-90), începând cu ora 12:00, la dezbaterea finală pe acest proiect. Fiecare dintre dumneavoastră poate participa, fizic sau online.Creăm noi locuri de parcare, eliberăm trotuare de mașini, facem ordine în oraș”, mai spune viceprimarul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite