Poliţia Capitalei solicită sprijinul populaţiei pentru găsirea unei femei dispărute în urmă cu 3 zile

0
Publicat:

Poliţia Capitalei solicită sprijinul populaţiei pentru găsirea unei femei de 44 de ani, care a plecat pe 15 august de la domiciliul său din Sectorul 4 şi nu s-a mai întors, relatează Agerpres. 

Femeia a dispărut în urmă cu 3 zile FOTO Poliția Capitalei
Femeia a dispărut în urmă cu 3 zile FOTO Poliția Capitalei

''Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, la data de 15 august, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent'', precizează sursa citată.

Femeia dispărută se numeşte Ionela Ioniţă, este în vârstă de 44 de ani şi are ca semnalmente: înălţime - 1,65 m, greutate 70 kg, ochii căprui, ten alb, păr şaten, faţă rotundă, constituţie robustă.La data dispariţiei purta sandale bej, pantaloni negri şi tricou de culoare închisă. Ca semne particulare prezintă cicatrici atât pe braţul stâng, cât şi pe cel drept.Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.  

O femeie din Massachusetts, dispărută de o săptămână, a fost găsită blocată în noroi într-o mlaștină

O femeie din Massachusetts, dispărută de o săptămână, a fost găsită blocată în noroi într-un parc de stat, a anunțat poliția, potrivit CNN.

Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani, a dispărut pe 26 iunie 2023, în jurul prânzului, în timp ce vizita Pinewood Pond din Stoughton și Lake Massapoag din Sharon, a declarat poliția din Stoughton într-un comunicat de presă.

Tetewsky a fost găsită în Parcul de Stat Borderland din apropiere, la aproximativ 50 de kilometri sud de Boston, de către turiști care au spus că au auzit o femeie strigând după ajutor într-o zonă asemănătoare unei mlaștini, a declarat poliția. Ei nu au putut ajunge la ea pe jos, așa că au chemat autoritățile pentru ajutor.  

La sosirea polițiștilor, aceștia au auzit-o pe Tetewsky, dar poliția a spus că nu au putut să o vadă.

Trei ofițeri au vâslit 15 metri de la mal, prin tufișuri dese și mlaștini, pentru a ajunge la Tetewsky, potrivit poliției.

Este posibil ca ea să fi fost prinsă în capcană timp de cel puțin trei zile, a declarat poliția.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite