Ploaia a blocat traficul din Bucureşti. Şoferii din comuna Chiajna au trăit momente de coşmar după ce o stradă s-a surpat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Ploaia torenţială de joi dimineaţă, a blocat complet traficul din Bucureşti şi Ilfov. O stradă din comuna Chiajna, din judeţul Ilfov s-a surpat,  din cauza lucrărilor de mântuială, iar mai multe autoturisme, dar şi un TIR au rămas blocate în şanţul inundat.

Conform poliţiştilor  sunt probleme la intrările în Bucureşti dinspre Chitila sau Berceni, dar situaţia este extrem de dificilă în zona Militari, conform Digi24. 

Un TIR a rămas blocat, pe o stradă din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, încă de la ora 9.00, iar echipele de intervenţie la faţa locului încă nu au reuşit să îl scoată. Au fost aduse şi trei excavatoare.

Operaţiunea este cu atât mai dificilă, deşi au fost aduse trei excavatoare, dar TIR-ul este încărcat cu fier beton. Şoferul a povestit că a oprit TIR-ul pe partea dreaptă a străzii pentru câteva minute, iar aceasta s-a surpat cu totul.

Şi alţi şoferi au trăit joi dimineaţă experienţe similare, rămânând blocaţi cu maşinile.

Strada s-a surpat în cursul nopţii. S-a ajuns la această situaţie din cauză că, în urma lucrărilor făcute acum patru luni, strada nu a mai fost acoperită cu beton, ci cu pietriş şi nisip. Din cauza ploii, suprafaţa s-a tasat şi s-a surpat, iar şanţul creat a fost acoperit cu apă. Şoferii care au trecut pe acolo nu aveau cum să vadă capcana din trafic.

Poliţia locală a închis drumul şi îi îndeamnă pe şoferi să ocolească zona.

În zona Berceni, maşinile nu depăşesc viteza de 10 km la oră, formându-se cozi de sute de maşini, iar o situaţie similară este şi în nordul Capitalei.

În zonă nu sunt poliţişti de la Rutieră care să dirijeze traficul. De altfel, sunt prea puţini poliţişti rutieri care să facă faţă acestor valori ridicate de trafic. Foarte multe intersecţii rămân nedirijate.

De asemenea, poliţiştii atrag atenţia asupra condiţiilor de circulaţie pe timp de ploaie şi îi îndeamnă pe şoferi să conducă cu grijă, pastrând distanţa regulamentară.

Joi şi vineri, meteorologii au anunţat vreme rece şi ploi în Bucureşti. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite