Patronul care deține Taverna Racilor, prima reacție după ce restaurantul din Snagov a ars în totalitate: „Aia este. Îi dăm înainte” VIDEO

0
Publicat:

Omul de afaceri Paul Nicolau, supranumit „Pescobar”, care deține lanțul de restaurante cu specific pescăresc, a transmis un mesaj video pe rețelele sociale, sâmbătă, 16 decembrie, după ce localul din Snagov a luat foc.

Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. FOTO: Facebook
Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. FOTO: Facebook

Pescobar a avut prima reacție pe TikTok, chiar în timp ce, la Snagov, pompierii se chinuie încă să localizeze incendiul care a cuprins restaurantul Taverna Racilor.  

„Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov. A luat foc într-adevăr toată locația din Snagov. Nu este nici un fel de victimă, nici nu avea cum să fie pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. A luat foc într-adevăr din temelii. M-au sunat acum de la toate televiziunile. Deci asta e. A luat foc, se face la loc, viața merge înainte. Eu oricum acum mă duc spre Constanța, că aveam o întâlnire cu arhitecții, deci nu sunt la Snagov, să mă caute cineva p-acolo. Acum comunic totul despre eveniment. Viața merge înainte, lucrăm la locațiile celelalte. O refacem și p-asta. E încă un hop ca să ne întărească bunul Dumnezeu. Cam ăsta e mesajul. Toate bune și frumoase, doar că a luat foc acolo. Oricum era iarnă și cred că ăsta e singurul aspect pozitiv, să reorganizăm totul acolo, din temelii, după ce a trebuit renovată. Aia este. Îi dăm înainte. Mulțumim tuturor pentru susținere și gândurile bune. Totul e ok, doar că s-a mai creat încă un eveniment în viața noastră, care e aici, doar pentru a ne mai întări. Doamne ajută!”, a transmis Pescobar pe Tik-Tok.

Ulterior, Pescobar a revenit cu un nou mesaj video în care precizează că localul nu avea asigurare și își îndeamnă urmăritorii să nu mai facă supoziții și speculații cum că cineva ar fi dat foc intenționat restaurantului pentru a colecta vreo sumă de la asigurări. El subliniază că va suporta integral pagubele materiale și îi asigură pe oameni că vor fi primiți cât mai curând într-o „locație nou nouță în Snagov”.

Restaurantul a fost controlat de inspectorii ISUBIF în luna mai 2023.

„Au fost constatate deficiențe pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amendă de 60.0000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu)”, anunță ISU.

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă, în zona pontonului, la restaurantul lui Pescobar.

La fața locului au ajuns nouă autospeciale de stingere, precum și o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. Incendiul se manifestă la acoperișul restaurantului.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe două laturi ale cladirii“, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite