Octavian Berceanu: Mii de metri pătraţi în apropierea Bucureştiului sunt acoperiţi de piei şi de intestine de animale, care stau în soare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Berceanu
Octavian Berceanu

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi în apropierea Bucureştiului este acoperită de piei de animale şi de intestine, care stau în soare şi că "miroase ca pe front, poate şi mai rău". De asemenea, Berceanu afirmă că deşi a sesizat Poliţia, "nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control".

"Mii de metri pătraţi acoperiţi cu organe de animale, in soare! Domnule prim ministru Nicolae Ionel Ciucă , statul nu funcţionează deloc! Ce guvern conduceţi? Autorităţile române tocmai au fost acuzate de ecocid de specialiştii Comisiei Europene!", a scris Berceanu pe Facebook.

El semnalează că în judeţul Ialomiţa, "sute de animale moarte sau piei de ovine sunt aruncate pe câmp alaturi de deşeuri".

"Am chemat Poliţia Română! Nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control. Faptele sunt infracţiuni, coordonate chiar de conducerea comunei. Dubele stau la rand sa descarce organele animalelor. Peste 5000 mp acoperiţi cu organe de animale, in plin soare. Miroase ca pe front, poate şi mai rău. Suntem în Europa?", afirmă fostul şef al Gărzii de Mediu.

Vă recomandăm şi: 

Imagini apocaliptice în Ialomiţa. Fostul şef al Gărzii de Mediu: „Miroase ca pe front, suntem în Africa?”

Octavian Berceanu: Fumul de la Glina e de 4.500 de ori mai toxic decât cel provenit de la arderea lemnului

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite