Imagini apocaliptice în Ialomiţa. Fostul şef al Gărzii de Mediu: „Miroase ca pe front, suntem în Africa?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşeuri aruncate la întâmplare, alături de organe, piei şi chiar animale moarte FOTO Captură video Facebook/Octavian Berceanu
Deşeuri aruncate la întâmplare, alături de organe, piei şi chiar animale moarte FOTO Captură video Facebook/Octavian Berceanu

Imagini apocaliptice în comuna ialomiţeană Borăneşti. Peste 5.000 de metri pătraţi au devenit un adevărat focar de infecţie. Aici, maşinile stau la rând şi descarcă piei de animale, intestine sau ovine moarte, alături de alte deşeuri. Dezvăluirea a fost făcută de fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

Postările de pe pagina sa de socializare sunt, de-a dreptul, şocante: o mizerie de nedescris, munţi de gunoaie. Toate acestea sunt posibile, la doi paşi de Bucureşti, cu complicitatea conducerii comunei, susţine Berceanu. Acesta îi transmite un mesaj şi premierului Nicolae Ciucă, pe care îl sfătuieşte să facă ceva. Orice!

"Mii de metri pătraţi acoperiţi cu organe de animale, in soare! 

Domnule prim ministru Nicolae Ionel Ciucă, statul nu funcţionează deloc! Ce guvern conduceţi? Autorităţile române tocmai au fost acuzate de ecocid de specialiştii Comisiei Europene!

Dacă tot acoperiţi 7 din 10 postări ale Ministerul Mediului - România cel puţin faceţi ceva, orice!

Ialomiţa! Sute de animale moarte sau piei de ovine sunt aruncate pe câmp alături de deşeuri. Am chemat Poliţia Română! Nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control. 

Faptele sunt infracţiuni, coordonate chiar de conducerea comunei.

Dubele stau la rând să descarce organele animalelor.@curatamromania ?

Peste 5.000 mp acoperiţi cu organe de animale, în plin soare. Miroase ca pe front, poate şi mai rău. Suntem în Europa sau în Africa?. Împreună cu senatorul Dragoş Popescu membru al Comisiei de Mediu din Senat", a postat Berceanu pe pagina sa de socializare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Putin susţine că a „eliberat” oraşul Mariupol. Autorităţile ucrainene descoperă noi cadavre de civili în regiunea Kiev 

 Militarii ruşi, drifturi cu tancul prin oraşul-port Mariupol VIDEO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite