Mika, ultima confirmare la B’ESTFEST 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Single-ul „Relax Take It Easy” se va auzi în cadrul festivalului în cea de-a doua zi. 1, 2, 3 iulie sunt zilele de desfăşurare ale B’ESTFEST. După un an de pauză, evenimentul are loc anul acesta într-o nou amplasament, în zona Pipera-Tunari.

Primele nume confirmate în cadrul programului din acest an au fost anunţate deja: Skunk Anansie şi Flogging Molly cântă la 1 iulie, Asian Dub Foundation şi Lamb la 2 iulie şi Pendulum, House of Pain şi Hadouken în a treia zi de festival.

Mika este cel mai nou nume confirmat în line-up-ul B’ESTFEST 2011. El va cânta în data de 2 iulie.

10 hectare pentru campare

Vara aceasta, Emagic organizează B’ESTFEST într-un nou spaţiu, în nordul Bucureştiului. O suprafaţă verde de aproximativ 10 hectare va fi transformată în B’ESTFEST CAMP, locul unde publicul va putea campa şi unde vor fi toate facilităţile necesare.

Festivalul va beneficia de o scenă principală şi mai multe arene secundare. Cei care vor veni la eveniment vor putea participa, pe lângă concerte, la expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made.

Toate vor fi completate de zone de terase, baruri şi restaurante. De asemenea, scena principală va funcţiona până după ora 00.00. Insomniacii vor putea petrece până dimineaţa.

„Din 2007 până acum prietenii apropiaţi şi cei din rândul publicului fidel ne-au tot rugat să mutăm B’ESTFEST de pe betoane, pentru că un festival înseamnă mai mult decât o serie de concerte, este o experienţă a libertăţii neîngrădite. Aşa că am profitat de pauza din 2010 să regândim conceptul de B’ESTFEST şi am luat decizia ca anul acesta să-l mutăm într-un spaţiu întins, cu iarbă verde, şi să-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tânăr, pentru care un festival înseamnă în primul rând oportunitatea de a fugi de cotidian”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

125 de lei, biletul de o zi

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces pe care îl oferă: 125 de lei biletele de o zi şi 265 de lei abonamentele de trei zile, iar pentru cei care doresc şi acces în camping, la abonament se va adăuga un voucher de 15 lei.

Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor putea fi cumpărate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei. La acestea se adaugă şi un voucher de 15 lei pentru cei care doresc camping.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite