Meciurile de la Campionatul Mondial se difuzează și în Piața Constituției

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis într-un mesaj pe Facebook că toți iubitorii de fotbal sunt aşteptaţi în Piaţa Constituţiei pentru a urmări meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar pe ecranul amplasat în interiorul Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun din București
Târgul de Crăciun din București

„Primăria Capitalei şi Televiziunea Română fac echipă cu suporterii sportului rege! Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de fotbal în Piaţa Constituţiei să ne bucurăm împreună de spectacolul Campionatului Mondial din Qatar care începe astăzi şi se încheie pe 18 decembrie. Pe ecranul amplasat în interiorul Târgului de Crăciun vor fi difuzate meciurile din cadrul Campionatului şi interviuri la vestiareׅ“, a transmis Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, s-a deschis duminică, 20 decembrie, începând cu ora 10.00 şi va putea fi vizitat până pe 26 decembrie.

Zona cumpărăturilor de Crăciun găzduieşte peste 80 de căsuţe de lemn, de unde bucureştenii pot alege dintre jucării, suveniruri tradiţionale, cadouri de sezon. Vor fi şi produse realizate de meşteşugari, artişti plastici, artizani şi creatori autohtoni: de la globuri din sticlă pictate manual, ornamente pentru brad, accesorii şi bijuterii, până la produse din ceramică din Horezu, Corund şi Baia Mare, ii, icoane şi obiecte realizate din lemn cioplit, informează Primăria Capitalei.

Târgul are mai multe zone tematice, inclusiv o zonă destinată microbiştilor, unde vor putea viziona în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie transmisiunile competiţiilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Turneul final din Qatar, cu 32 de echipe, va avea 64 de meciuri, care vor fi găzduite de opt stadioane, urmând să se încheie pe 18 decembrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite