Mbela cântă la Târgul cu şalvari şi mirodenii în Piaţa George Enescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exotique Market, târgul de produse exotice care se deschide astăzi, aduce în faţa bucureştenilor o paletă largă de produse tradiţionale: de la bucate indiene sau libaneze, la bijuterii unicat şi saree-uri, până la şalvari orientali, ceai sau cafea de Ecuador. Mbela, trupa Arrazando şi Sahaja Yoga vor susţine concerte.

Producători chinezi, indieni, africani, arabi şi sud-americani vin la Exotique Market pentru a încânta publicul bucureştean cu produsele lor tradiţionale dar şi prin cultura ţărilor din care provin.

Astfel, de la târgul ce se deschide în această dimineaţă, la ora 10.00, în Piaţa George Enescu, puteţi achiziţiona saree-uri indiene, şalvari orientali, bijuterii din India, de pe continentul african sau din Ecuador, decoraţiuni exotice şi cosmetice chinezeşti, libaneze sau indiene.

Pe lângă acestea, curioşii vor putea degusta şi achiziţiona ceai, cafea, dulciuri şi bucate tradiţionale din India („Ţara celor 1001 de mirodenii“), Liban, Ecuador, dar şi din Italia sau România.

Sâmbătă, la târg, e ziua concertelor.

De la ora 11.00, urcă pe scenă cunoscuta prezentatoare TV şi totodată cântăreaţă Mbela şi trupa sa de la Organizaţia Femeilor Refugiate din România. De la ora 12.00, ecuadorienii din trupa Arrazando ne arată cum se dansează la poalele Anzilor, în America de Sud. Seara, de la ora 19.00, ne relaxăm pe ritmurile celor de la Sahaja Yoga. 

Târgul de produse exotice estedeschis până duminică, zilnic între orele 10.00 şi 20.30.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite