MÂINE Noaptea lungă a filmelor scurte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai premiate scurtmetraje ale lumii în 2011 își dau întâlnire la ShortsUP într-o singură noapte. Muzică live, proiecţii care vor aduce la viaţă faţada MNAC sau expoziţii de fotografie vor fi evenimentele de mâine-noapte.

De la ora 20.00 până la 6.00 dimineaţa, bucureştenii se vor aduna în curtea MNAC (Muzeul Naţional de Artă Contemporană). Un concert live Cuantune deschide seara, cu un sound eclectic ce îmbină jazzul cu soul, hiphop, funk și electro.

Elizabeth şi Cruxfader, membrii Cuantune, au cântat în deschiderea celebrei formaţii Nouvelle Vague. La Noaptea Lungă, cei doi vor fi însoţiţi de Aron Andreas la contrabas și Gabriel Bălaţa la percuţie. Vremea se anunţă ideală pentru un eveniment în aer liber, aşa că Noaptea Lungă a Filmelor Scurte continuă cu Videogram & Noper, care vor face proiecţii 3D pe faţada MNAC (mapping).

Expoziţii foto

Peste 20 de fotografi vor expune mâine seară. Printre aceştia: Cosmin Bumbuţ, Cristian Crisbăşan, Mihai Barbu, Luiza Puiu, Voicu Bojan, Ioana Cârlig. O altă expoziţie de fotografie, realizată de Discovery Channel România va completa peisajul vizual al nopţii ShortsUP. La Noaptea Lungă a Filmelor Scurte vor fi prezenţi şi cei de la The Kitchen – Slow Food, cu un meniu special, astfel încât participanţii la maratonul de scurtmetraje să se bucure de mâncare gustoasă și sănătoasă, făcută în tihnă şi fără adaosuri artificiale.

Cum ajungeţi la eveniment

Un autobuz gratuit va circula de la Universitate (vizavi de Facultatea de Istorie) până la MNAC, între orele 19.30 și 00.00. Stația va fi semnalizată de un indicator. Pentru cei cu maşină, vor exista locuri de parcare în curtea MNAC (în limita a 150 de autovehicule, gratuit).

Accesul se face de la 19.30. Biletele pentru Noaptea Lungă a Filmelor Scurte pot fi cumpărate la preţul de 30 de lei sau la intrare, la preţul de 35 de lei şi oferă acces la filme, concert, mapping pe clădire şi expoziţii.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite