Macy Gray

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra artistă,Macy Gray, cunoscută pentru vocea ei guturală revine, în toamnă, la București, pentru un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

Cântăreaţa americană Macy Grey revine pe 22 noiembrie în România, pentru a treia oară. Conform organizatorilor, renumita cântăreață va susține un recital de aproape două ore, care va include atât hiturile care au consacrat-o, precum "I try", "Sweet Baby", "Sexual Revolution", dar şi piese de pe ultimul său album, "Covered", lansat în acest an.

Albumul "Covered” include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum "Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), "Creep” (Radiohead), "Teenagers” (My Chemical Romance), "Nothing Else Matters” (Metallica), "Sail” (Awolnation) sau "Wake Up” (Arcade Fire).

De-a lungul carierei, Macy Gray a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume şi are la activ şase albume de studio, dar şi premiu Grammy şi alte cinci nominalizări. 

Cei care vor să o vadă live pe Marcy Grey pot cumpăra bilete pentru concertul din noiembrie începând de joi. Până pe 22 iulie inclusiv, tichetele pot fi achiziţionate la un preţ special, cu 10% discount (200 de lei, 153 de lei, 126 de lei şi 100 de lei, în funcţie de categorie).

Pe 22 noiembrie, accesul în Sala Palatului va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite