Locuitorii Sectorului 3 sunt îndemnaţi să-şi plătească impozitele cu cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 10.000 de locuitori din sectorul 3 al Capitalei şi-au plătit taxele şi impozitele cu cardul de la începutul acestui an FOTO Shutterstock
Peste 10.000 de locuitori din sectorul 3 al Capitalei şi-au plătit taxele şi impozitele cu cardul de la începutul acestui an FOTO Shutterstock

Primăria Sectorului 3 lansează a treia ediţie a campaniei de promovare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro. Până în acest moment, peste 10.000 de bucureşteni au plătit anul acesta cu cardul.

Primăria Sectorului 3, prin Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, derulează în perioada 15 octombrie– 31 decembrie 2014 a treia ediţie a campaniei de promovare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro.

Noua campanie, derulată sub sloganul „Activează-ţi contul pe ghiseul.ro şi ai numai de câştigat!”, reprezintă continuarea iniţiativelor derulate în perioada 1 august – 31 decembrie 2013 şi în primul trimestru din 2014, prin care contribuabilii din sectorul 3 au fost îndemnaţi să-şi activeze datele de acces (utilizator şi parolă) şi să realizeze plăţi cu cardul pe ghiseul.ro.


În cadrul noii campanii, contribuabilii care îşi activează contul pe ghiseul.ro prin schimbarea parolei iniţiale în perioada 15 octombrie - 31 decembrie 2014 sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea unui voucher de călătorie în valoare de 3.140 lei (700 euro).

Pentru a facilita utilizarea platformei, ghiseul.ro oferă în prezent tuturor contribuabililor care şi-au ridicat datele de acces (utilizator şi parolă), dar pe care nu le mai deţin din diverse motive, posibilitatea de a le regenera direct pe platformă pe baza CNP-ului şi adresei de email pe care au furnizat-o iniţial.

10.700

Numărul contribuabililor din Sectorul 3 care pot plăti taxele şi impozitele locale prin ghiseul.ro a depăşit pragul de 30.000 de persoane ca urmare a primelor două ediţii ale campaniei, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 3. De la începutul acestui an şi până în acest moment, 10.700 de contribuabili din sectorul 3 au plătit cu cardul pe ghiseul.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite