La lopeţi! Primăria Sectorului 6 împarte lopeţi şi sare asociaţiilor de locatari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare asociaţie de locatari va primi câte două lopeţi şi un sac de sare. FOTO PS 6
Fiecare asociaţie de locatari va primi câte două lopeţi şi un sac de sare. FOTO PS 6

Angajaţii Primăriei Sectorului 6 împart vineri, începând cu ora 11.00, lopeţi şi saci cu sare asociaţiilor de locatari. Administraţia locală a luat această măsură în contextul în care meteorologii au emis o avertizare de ninsori abundente pentru următoarele zile în Capitală.

Prognoza meteo pentru următoarele zile anunţă căderi importante de zăpadă, precum şi viscol şi polei. În aceste condiţii, Primăria Sectorului 6 oferă fiecărei asociaţii de proprietari lopeţi şi saci de sare pentru a putea îndepărta zăpadă şi gheaţa de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 pune la dispoziţia Asociaţiilor de locatari din cartierele Drumul Taberei, Crângaşi şi Militari câte două lopeţi şi câte un sac de 50 de kilograme de sare. Fiecărei asociaţii de proprietari le vor fi aduse chiar la scara blocului lor.

Însă cei care doresc să le aibă cât mai repede trebuie să se prezinte vineri, începând cu ora 11.00, în curtea garajului ADPDU din str. Valea Boteni nr. 2 (în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii „Gheorghe Airinei”, zona Romancierilor) şi să aibă asupra lor ştampila asociaţiei.

Potrivit HCGMB 147/2005, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie să se supună şi agenţii economici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite