Întârzieri mari pentru trenurile care leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă. Defecțiunea a fost remediată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația trenurilor pe ruta București Nord - Aeroport Henri Coandă și retur a fost grav afectată din cauza unui macaz defect situat între Mogoșoaia și Balotești, informează Compania Națională de Căi Ferate CFR SA . Circulația se desfășoară în condiții normale, după ce defecțiunea a fost remediată.

Întârzieri pentru trenurile care leagă Aeroportul de Gara de Nord - FOTO Transferoviar Calatori
Întârzieri pentru trenurile care leagă Aeroportul de Gara de Nord - FOTO Transferoviar Calatori

UPDATE: Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA a transmis că a fost reluată în condiții normale circulația trenurilor între București Nord și Aeroportul Henri Coandă, de la ora 11:21, după remedierea defecțiunii macazului.

Știre inițială

Defecțiunea macazului a provocat întârzieri semnificative. Concret, trenurile care operează pe această rută vor înregistra întârzieri între 30 și 90 de minute, potrivit sursei citate de Agerpres.

„În prezent, circulaţia trenurilor se desfăşoară la cale liberă între Mogoşoaia şi Aeroport, cu ordin de circulaţie, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze defecţiunea, urmând ca după finalizarea intervenţiilor la macaz, circulaţia trenurilor să revină la normal pe această rută”, se precizează în comunicatul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA gestionează infrastructura feroviară publică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite