Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa, oprită din cauza unui incendiu de vegetaţie. Întârzieri mari

0
Publicat:

Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa  a fost oprită temporar, duminică, din cauza unui incendiu de vegetaţie în zona staţiei Dragoş Vodă şi în linie curentă între Dragoş Vodă şi Ciulniţa. Traficul feroviar a fost ulterior reluat, dar întârzierile sunt semnificative.

Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanța a fost reluata. FOTO Facebook CFR Călători
Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanța a fost reluata. FOTO Facebook CFR Călători

Zece trenuri de călători au staţionta în gările de pe traseu, a anunţat, duminică, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

Circulaţia trenurilor pe ambele fire între Dragoş Vodă şi Ciulniţa a fost interzisă de reprezentanţii ISU, care au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervenţiile de lichidare a incendiului.

Ulterior, circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost redeschisă pe ambele fire, potrivit Agerpres.

„Circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa. Odată cu finalizarea intervenţiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi din zona staţiei Dragoş Vodă şi redeschiderea ambelor fire pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa, toate trenurile care au staţionat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulaţie", a precizat CFR SA.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite