Gest halucinant al unui tânăr din București. A sărit din autobuzul STB pe geam: „Ăsta e din filmul «Teroare în Paris»“ VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr iresponsabil a scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură după ce a sărit pe geam dintr-un autobuz al STB, în Capitală. Mijlocul de transport aflat în trafic urma să plece din stație, însă bărbatul a ales o variantă periculoasă pentru a coborî.

El a fost filmat de o cameră amplasată pe bordul unei mașini. Autobuzul staționa în momentul în care tânărul a deschis geamul, a aruncat mai întâi o pungă, apoi a sărit și el. Nu se știe dacă a vrut astfel să scape de controlori sau de traficul aglomerat.

Filmarea, care a devenit virală pe Tik Tok, i-a făcut pe internauți să posteze tot felul de comentarii. "București, orașul tuturor posibilităților", "Nu pare prima oară când face asta, e prea sigur pe e", "L-a rugat pe șofer dacă poate să-i deschidă și lui geamul între stații", "Ăsta e din filmul Teroare în Paris", "Nu e prima dată, că știa unde să pună piciorul" sau ""A împrumutat o geantă" sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Incident șocant la Sibiu

Pe 18 martie, un incident șocant a avut loc la Sibiu. În urma leziunilor suferite, victima a ajuns la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitaţi să intervină la un eveniment catalogat drept accident rutier petrecut pe strada Ludoş din reşedinţa de judeţ. 

Din primele cercetări rezultă că o femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce cobora dintr-un autobuz, care circula pe Linia 14, a fost prinsă între uşile vehiculului, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Victima este conştientă şi va fi transportată la spital”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Potrivit aceleiaşi surse, şoferul de autobuz are 61 de ani şi este din Cisnădie. „Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului” a mai menţionat reprezentanta IPJ Sibiu

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite