Autobuzul lui Moș Crăciun, cu luminițe și cadouri pentru cei mici. Pe unde circulă VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de transport în comun din Brașov a decis să pună în circulație Autobuzul lui Moș Crăciun. Acesta îi va plimba pe copii prin tot orașul și le va oferi cadouri și surprize

Din 6 decembrie și până în 2 ianuarie, pe străzile din Brașov va circula Autobuzul lui Moș Crăciun. În prima seară când a ieșit pe traseu, pe lângă numeroasele luminițe cu care a fost împodobit, autobuzul l-a adus și pe Moș Crăciun, împreună cu unul din ajutoarele lui, să împartă dulciuri copiilor.

Avem aici autobuzul lui Moș Crăciun, care, de astăzi, intră în circulație pentru copiii din Brașov. El va funcționa până în data de 2 ianuarie, pe un traseu de 35 de kilometri, prin Brașov. Va merge în toate cartierele din municipiu, între orele 17:20 și 20:30”, a explicat directorul RATBV SA, Marian Geman.

Cei mici s-au bucurat nespus atât de autobuzul plin de luminițe, cât și de cadourile oferite de Moș Crăciun. „Am văzut un autobuz foarte colorat și m-am gândit ce este. Și, deodată, văd că scrie autobuzul lui Moș Crăciun și l-am văzut pe Moș Crăciun înăuntru”, a spus o fată.

Am văzut un autobuz și multe luminițe și am mers să văd ce este înăuntru. L-am văzut pe Moș Crăciun și foarte mulți copii”, a spus o altă fată.

Am dat mâna cu Moș Crăciun și mi-a dat cadouri. Un moș de ciocolată și dulciuri. I-am mulțumit și acum sunt cu prietenii mei și vrem să mergem cu autobuzul”, a spus un băiețel.

Primăria Brașov apreciază inițiat celor de la RATBV și se gândește că proiectul ar putea fi extins.

A fost o idee bună, zic eu, o idee care vine în plus față de ce avem pregătit ca și municipalitate în Brașov să ne putem bucura de aceste sărbători de iarnă Copiii deja s-au bucurat. Este un autobuz care va circula în fiecare zi până în 2 ianuarie credem că este un proiect de succes pe care să putem să îl replicăm și în ceilalți ani sau chiar să-l extindem, dacă este nevoie”, a precizat Sebastian Rusu, viceprimarul Brașovului.

În prima seară, moșul a împărțit dulciuri copiilor. De Crăciun, cei mici vor primi cadouri, iar săptămâna viitoare vor mai avea parte de o surpriză. Copiii din Brașov sunt invitați să se plimbe în fiecare seară cu autobuzul lui Moș Crăciun.

image
image
image
image
image
Autobuzul lui Moș Crăciun circulă prin Brașov până în 2 ianuarie FOTO Ioan Buciumar
Autobuzul lui Moș Crăciun circulă prin Brașov până în 2 ianuarie FOTO Ioan Buciumar
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite