FOTOGALERIE Parada de Ziua Naţională: desant cu tancuri, transportoare blindate şi soldaţi călare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La parada militară de joi dimineaţă vor participa şi detaşamente ale Gărzii de Onoare, Brigăzii Speciale de Intervenţie "Vlad Ţepeş" a Jandarmeriei Române. Armata Română va defila cu tehnica militară pe care o are în dotare.

Ziua Naţională a României scoate pe străzi mii de jandarmi, care vor trebui să asigure ordinea şi liniştea în timpul manifestărilor de 1 Decembrie. Peste 5.000 de ofiţeri şi subofiţeri vor fi de serviciu atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară, fiind prezenţi în locurile unde au loc parade militare, depuneri de coroane de flori şi manifestări cultural-artistice, la care se estimează că vor fi mulţi participanţi, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române.

CITEŞTE ŞI:

Show aviatic, fasole şi restricţii de circulaţie de 1 decembrie în Bucureşti

FOTOGALERIE Lotus-ul de 75.000 de euro al Poliţiei „defilează“ la parada de la 1 Decembrie. Ce mai poţi vedea de Ziua Naţională?

Brad gigant montat în Sectorul 3. Muncitorii au început deja să-l împodobească

Brad de Crăciun inedit în sectorul 6, în Parcul Crângaşi

Cel cel puţin 500 de jandarmi se vor afla în zona Arcului de Triumf din Capitală, unde are loc parada militară de Ziua Naţională, la depunerile de coroane de la Monumentul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol I şi la Monumentul Eroilor Militari, din Parcul Copilului, precum şi la retragerea cu torţe a militarilor din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul", pe traseul Palatul Cercului Militar Naţional, Bulevardul Regina Elisabeta, Piaţa Operei, Piaţa Leu, Bulevardul General Vasile Milea.



CLICK pe fotogalerie pentru a vedea ce mai poţi admira la parada de joi!

Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând MApN, MAI, SRI şi SPP participă joi la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

La parada militară vor participa şi detaşamente ale Gărzii de Onoare, Brigăzii Speciale de Intervenţie "Vlad Ţepeş" a Jandarmeriei Române şi Detaşamentul de Cavalerie din Jandarmia Capitalei, precum şi o parte din tehnica auto din dotarea Jandarmeriei, folosită la misiuni interne şi internaţionale.

Spectacol cu torţe asigurat de Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul“


Tot în Bucureşti vor avea loc, la ora 8.00, ceremonii militare de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Militari şi la Mormântul Ostaşului Necunoscut.

Începând cu ora 17.40, în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional vor avea loc un ceremonial militar şi un concert de cântece ostăşeşti, urmate de retragerea cu torţe a militarilor din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" pe traseul Palatul Cercului Militar Naţional, Bulevardul Regina Elisabeta, Piaţa Operei, Piaţa Leu, Bulevardul General Vasile Milea.



CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Lotus-ul din dotarea Poliţiei Române

La rândul lor, militarii români aflaţi în misiune în teatrele de operaţii vor organiza manifestări specifice dedicate Zilei Naţionale a României.
Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale militare se va ridica Marele Pavoaz.

image
image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite