FOTO Psihologul Butoi, despre poliţistul criminal de la Craiova: “Nu e primul care face un astfel de gest. Militarii trecuţi în rezervă se adaptează greu la viaţa civilă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Psihologul criminalist Tudorel Butoi este de părere că gestul lui Nelu Gruia, fostul şef al Seviciului de Arme şi Muniţii al IPJ Dolj vine pe fondul unei neadaptări la viaţa de civil după cea de militar.

Procurorii susţin că bărbatul şi-a împuşcat soţia în urma unui conflict avut pe tema studiilor în Elveţia făcute de fiica sa, pe care a împuşcat-o în cap în timp ce fugea. Gruia a încercat să se sinucidă dar se află internat în stare gravă. Specialiştii susţin însă ca astfel de cazuri sunt frecvente în cazul militarilor în rezervă.

FOTOGALERIE: VEZI PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI DIN CRAIOVA !

FOTOGALERIE CU SOŢII GRUIA ŞI SANDRA, FIICA LOR, AFLATĂ LA TERAPIE INTENSIVĂ

“Nu e primul poliţist care face un astfel de gest, pentru că, în general, militarii trecuţi în rezervă se adaptează greu la viaţa civilă. Stând mai mult lângă familie, respectiv lângă băiatul lui surdo-mut, nu a reuşit să-şi impună exigenţa în faţa soţiei care a dus tot greul pe umeri ani de-a rândul. El a premediat acest gest, dacă ne uităm la ora la care s-a întâmplat această tragedie. Consider că ministerul ar trebui să asigure consiliere tuturor poliţiştilor în rezervă”.

Soţia poliţistului, profesoară la Liceul Traian Vuia din Craiova, nu a mai putut fi salvată de medici.

Citeşte şi:

Colegi ai fostului şef al biroului Arme Dolj: „Era un tip retras, nu foarte sociabil în afara serviciului"

Soţia poliţistului care şi-a executat familia era profesoară de română în Craiova şi împlinise 51 de ani duminica trecută

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite