FOTO Cel mai mare parc de distracţii din România se deschide pe 1 iunie. Organizatorii anunţă reduceri de 80% pentru abonamente

0
0
Cel mai mare parc de distracţii din România, întins pe 42.000 de metri pătraţi, se redeschide pe 1 iunie FOTO Facebook
Cel mai mare parc de distracţii din România, întins pe 42.000 de metri pătraţi, se redeschide pe 1 iunie FOTO Facebook

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România şi din sud-estul Europei, întins pe 42.000 de metri pătraţi şi în cadrul căruia sunt amenajate 22 de tobogane cu apă, se va deschide în 1 iunie. Organizatorii anunţă că vor exista reduceri de până la 80% pentru abonamentele pentru tot sezonul.

Astfel, organizatorii parcului acvatic, situat în apropiere de Capitală, la kilomtrul 13, adiacent autostrazii Bucureşti-Piteşti, au anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că data oficială de redeschidere va fi 1 iunie.

Anul acesta, vizitatorii pot alege dintr-o varietate de zone destinate distracţiei. Principalele atracţii sunt piscina cu valuri, unică în ţară, 22 de tobogane cu viteze mari, Lazy River sau râul leneş pentru cei dornici de relaxare, un loc de joacă special pentru copii şi 4.200 de metri pătraţi de plajă.

Surfing, lângă Capitală 

Piscina de 1.200 de metri pătraţi „face valuri” în 33 de moduri diferite, potrivite pentru toate tipurile de activităţi, acesta fiind singurul loc din Bucureşti în care surfingul şi alte sporturi similare sunt posibile. Potrivit organizatorilor, un instructor va fi întotdeauna la dispoziţa celor care vor să înveţe cum să domine valurile.

Cele 22 de tobogane sunt create pentru a oferi experienţe unice pentru toate gusturile, de la cele mai aventuroase la cele mai cuminţi. Parcul se mai mândeşte şi cu cel mai abrupt tobogan din ţară, al cărui unghi de înclinare de 60 de grade provoacă senzaţia de cădere în gol.

Viteze de până la 65 km/h pe tobogane

Tot la capitolul senzaţii tari mai intră şi toboganul bumerang, toboganul super-bowl şi toboganul de viteză în care „prinzi” 65 km/h.  

Tabloul este completat de toboganele tubulare, create pentru cei mai puţin aventuroşi şi de toboganele pentru copii. Tot pentru cei mici mai există şi Rain Fortress, o construcţie specială în care copiii de toate înălţimile au acces la peste 72 de atracţii şi jocuri.

Lazy River oferă peste 1 km de plutire leneşă. Cursul râului îi poartă pe vizitatori pe lângă atracţiile principale ale parcului, oferindu-le o vedere de ansamblu.

În parc se mai află şi o insulă de 2.000 de metri pătraţi, amplasată în centrul parcului. Insula este gândită ca o zonă VIP şi un loc pentru vizitatorii de toate vârstele. În zona VIP se găsesc şi foişoare în care vizitatorii se pot bucura de o experienţă cu adevărat de cinci stele.

Anul acesta, parcul include şi mai multe restaurante, amplasate în zone uşor accesibile, cu mâncare pentru toate gusturile.

Amintim că, parcul acvatic din cadrul Divertiland este doar o parte din întregul complex aflat încă în dezvoltare, al cărui termen de finalizare a fost estimat pentru anul 2015 de către dezvoltatori.

Inaugurarea parcului acvatic s-a făcut, după mai multe amânări, anul trecut în august 2012, parcul funcţionând circa o lună.

"Cel mai mare parc de distracţii în aer liber din Bucureşti oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, singura piscină cu valuri din Bucureşti, plajă cu nisip, singurul lazy river din oraş, restaurante, zone VIP şi pentru copii. Plasat în Militari, Divertiland reprezintă o investiţie semificativă, care aduce locuitorilor din Bucureşti şi din oraşele din apropiere 7,2 hectare de distracţie. Deschis în 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracţii dezvoltat după cele mai înalte standarde internaţionale din industria distracţiei. În următorii ani, în urma unor investiţii continue în facilităţi de distracţie în aer liber, dar şi acoperite, Divertiland va deveni o piatră de hotar pentru Europa de Sud-Est", este prezentat parcul de distracţii de către organizatori.

Preţuri, oferte şi orar

Clienţii pot cumpăra deja abonamente pentru întreg sezonul cu o reducere de 80%. Acestea sunt disponibile pe site-ul Divertiland. Începând cu 1 iunie, abonamente săptămânale şi lunare vor fi de asemenea disponibile pe site.

Biletul de intrare pentru o singură zi costă 50 de lei pentru adulţi şi copii peste 1,20 m şi 40 de lei pentru studenţi şi copii sub 1,20 m în timpul săptămânii şi 80 de lei, respectiv 70 de lei în zilele de sâmbătă şi duminică. Costul unui bilet include accesul nelimitat la toate atracţiile, precum şi la materialele adiacente – colaci, umbrele şi şezlonguri.

Citeşte şi:

FOTO Cel mai mare parc de distracţii de România pregăteşte Ziua Copilului. Porţi deschise şi program special la Divertiland

Mai multe - București

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite