FOTO Cartierul Ferentari din Capitală, locul patru în clasamentul celor mai urâte destinaţii de vacanţă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartierul Ferentari din Bucureşti ocupă locul al patrulea în Topul 10 al celor mai urâte destinaţii de vacanţă din lume, potrivit unui clasament întocmit de un site specializat în lifestyle, cadouri şi turism, informează dailymail.co.uk, citatat de Mediafax.

Celebrul cartier Ferentari din Capitală ocupă a patra poziţie în Topul 10 al celor mai urâte destinaţii de vacanţă, cu 1.881 de automobile furate, 378 de crime, 12.299 de acte de violenţă şi 2.251 de furturi. Cartierul bucureştean adună puncte şi la capitolul „Notorietate“, devenit celebru şi pentru numărul mare de automobile parcate ilegal, nivelul ridicat al crimei organizate, numărul ridicat de furturi de buzunar şi pentru arhitectura „eclectică“. De asemenea, celebrul cartier  a obţinut scorul minim la fiecare dintre cei patru factori din categoria „Rating“: Zonă, Infracţionalitate, Pericol şi Curăţenie.

„Străzile pline de gropi, mirosul greu degajat de gunoaie, casele într-o stare proastă de conservare şi câinii vagabonzi reprezintă motive suficient de puternice pentru a-i îndepărta chiar şi pe cei mai aventuroşi dintre turişti. Bine aţi venit în Ferentari! Deşi Bucureştiul se mândreşte cu denumirea de Micul Paris, există prea puţine lucruri care să amintească de Paris în acest cartier afectat de sărăcie“, se arată în textul dedicat acestui cartierului Ferentari.

Locul întâi, un cartier din Bulgaria

Pe primul loc în clasamentul celor mai urâte destinaţii de vacanţă se află cartierul Stolipinovo din oraşul Plovdiv din Bulgaria, cu 3.234 de automobile furate, 141 crime şi 2.462 de acte de violenţă. Pe locul al doilea, la mică distanţă, s-a clasat oraşul Bogota din Columbia, cu 55.575 de infracţiuni violente şi 63.440 de furturi.

Pe a treia poziţie în clasament se găseşte cartierul Galianovo din Moscova, Rusia, cu 36.934 de automobile furate şi 13.120 de crime.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite