FOTO Altare pentru studenta omorâtă pe trecerea de pietoni de un şofer băut. Francesca apare încă la avizierul facultăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii de liceu au amenajat un mic altar chiar în banca unde Francesca a învăţat FOTO Facebook
Colegii de liceu au amenajat un mic altar chiar în banca unde Francesca a învăţat FOTO Facebook

Foştii colegi ai Francescăi Belea (19 ani), mureşeanca din Târnăveni care a murit la câteva ore după ce a fost omorâtă chiar pe trecerea de pietoni de un şofer băut în prima zi de facultate, i-au făcut un altar chiar în banca din liceul unde aceasta învăţa. Un alt altar a fost organizat chiar de cei care urmau să-i fie colegi, la Facultate de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti.

În corpul Universităţii Bucureşti din zona Leu, de lângă staţia Politehnica, acolo unde este sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, a fost pusă o imagine cu Francesca Belea şi câteva lumânări, în semn de omagiu adus tinerei care a murit în urma accidentului. Francesca Belea a murit, marţi, 2 octombrie, la câteva ore după ce a fost lovită din plin pe trecerea de pietoni de un şofer care consumase băuturi alcoolice.

„Fotografia cu studenta şi lumânările au fost puse aici vineri, dar nu ştiu cine le-a pus, probabil colegii“, a declarat, pentru adevarul.ro, unul dintre angajaţii Facultăţii. 

Mai dramatic este faptul că, la avizierul Facultăţii de Jurnalism, tânăra omorâtă pe trecerea de pietoni de un şofer băut apare şi acum ca studentă în primul an, grupa 1.   

Altar pe banca din liceu

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la liceul unde tânăra a învăţat. La două zile după tragedie, un altar a fost făcut chiar pe banca unde, cel mai probabil, stătea Francesca când era încă elevă în liceul Teoretic „Andrei Bârseanu“ din Târnăveni, judeţul Mureş. „XII C nu te va uita niciodată!“, au scris colegii în descrierea imaginii.

Francesca Belea, o tânără de 19 ani din oraşul Târnăveni, judeţul Mureş, a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni, pe 2 octombrie, pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, de un şofer care consumase băuturi alcoolice. Tânăra era din Târnăveni, judeţul Mureş, şi tocmai terminase prima ei zi de facultate. Mai mult, tânăra împlinise pe 30 septembrie 19 ani.

Pe aceeaşi temă:

Apropiaţii studentei omorâte pe trecerea de pietoni au făcut o petiţie prin care cer pedepsirea şoferului

O studentă la Jurnalism a fost ucisă pe trecerea de pietoni chiar în prima zi de facultate. Şoferul era băut. Tânăra luase Bacul cu 9,23

Directorul liceului unde a învăţat studenta ucisă pe trecere: „O elevă eminentă cu diplomă de Cambridge, Goethe. Visul ei: jurnalismul“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite