O studentă la Jurnalism a fost ucisă pe trecerea de pietoni chiar în prima zi de facultate. Şoferul era băut. Tânăra luase Bacul cu 9,23

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesca Belea FOTO Facebook
Francesca Belea FOTO Facebook

O tânără de 19 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni, marţi seară, pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, de un şofer care consumase băuturi alcoolice. Tânăra era din Târnăveni, judeţul Mureş, şi tocmai terminase prima ei zi de facultate. Mai mult, tânăra împlinise sâmbătă 19 ani.

Tragedia a avut loc marţi  în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, în zona restaurantului de tip fast food Mc Donald`s. „Tânăra de 19 ani a traversat regulamentar pe trecerea de pietoni unde a fost lovită din plin de un şofer de 47 de ani, la volanul unui autoturism marca Logan. Rezultatul etilotestului a arătat că şoferul avea 0, 36 mg/l alcool pur în aerul expirat, deci era sub influenţă alcoolică. Fata a suferit leziuni grave la cap şi, din păcate, a decedat marţi noapte la spital. Şoferului i s-a deschis dosar penal pentru omor din culpă“, a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti.

Tânăra care a murit după ce a fost lovită din plin pe trecerea de pietoni de un şofer băut este Francesca Belea, o fată din Târnăveni, judeţul Mureş, care era înscrisă în primul an de Facultate la Facultatea de Jurnalism Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti.

Potrivit unui ziar local, Francesca Belea a absolvit Liceul teoretic din Târnăveni şi a promovat Bacalaureatul cu media 9,23, ea fiind admisă pe locurile bugetate ale Facultăţii de Jurnalism din Bucureşti. Poate mai tragic este faptul că fata îşi aniversase sâmbătă, 28 septembrie, ziua de naştere. 

La scurt timp după tragedie au început să apară şi mesajele de condoleanţe pe pagina de Facebook a fetei. „Dumnezeu să te odihnească:(!“, a scris Vlady Valentin.

Elevă de nota 10

Francesca Belea (19 ani), tânăra omorâtă de un şofer beat pe trecerea de pietoni, marţi seară, era o elevă extrem de silitoare. Avea diplomă de limbă Engleză, de limbă Germană şi de nivel avansat în IT. Visul ei a fost întotdeauna Jurnalismul, tot acea profesie care a adus-o în Bucureşti, unde avea să moară chiar în prima zi de Facultate.

Pe aceeaşi temă:

Directorul liceului unde a învăţat studenta ucisă pe trecerea de pietoni: „O elevă eminentă cu diplomă de Cambridge, Goethe, ECDL. Visul ei, Jurnalismul“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite