Femei agresate sexual de un bărbat, într-o stație de tramvai din București. Jandarmii l-au prins în flagrant pe suspect

0
Publicat:

Un bărbat de 39 de ani a fost prins joi, 21 septembrie, în flagrant de jandarmi în timp ce atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, sectorul 5 al Capitalei, potrivit Jandarmeriei Bucureşti.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

„În această dimineaţă, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, jandarmii s-au confruntat cu o situaţie de mare impact asupra siguranţei publice: un bărbat atingea femeile în zonele intime şi încerca sa dispară urcând în mijloacele de transport. Urmărit pentru a fi surprins în flagrant, bărbatul a avut acelaşi comportament şi în tramvai, motiv pentru care a fost reţinut de jandarmi şi legitimat”, a anunţat, joi, Jandarmeria Bucureşti, relatează News.ro. 

În timpul procedurii, s-a prezentat un angajat al Societăţii de Transport Bucureşti care a confirmat că bărbatul a mai fost surprins având acelaşi comportament faţă de femei, notează sursa citată. 

Astfel, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor, în vederea continuării cercetărilor. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite