Fanii au îmbrăcat cu flori mormântul lui Dolănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane au mers la cimitir, încă de dimineaţă, pentru a comemora un an de la dispariţia artistului. Cei care s-au perindat pe la mormânt şi-au exprimat atât regretul că artistul a părăsit această lume prea devreme, cât şi că cei doi fii ai săi, Ionuţ şi Dragoş, se ceartă pe avere.

Fanii au început să-şi facă apariţia încă de la prima oră. „Au venit în jur de 20 de persoane, în grupuri de câte doi-trei. O să avem o zi grea, de obicei după-amiază vine lumea la mormânt”, a spus de dimineaţă, în jurul orei 10, un lucrător al cimitirului Bellu, acolo unde este înmormântat Ion Dolănescu.

Printre cei veniţi astăzi la mormânt se aflau atât fani, cât şi prieteni de-o viaţă ai artistului. „Ne cunoşteam de 30 de ani şi a venit la mine în casă la toate evenimentele speciale şi ne-a cântat. Am făcut multe petreceri împreună dar ne ajutam şi la greu. Era un om deosebit şi nu te lăsa dacă aveai o problemă. Păcat de băieţii lui că se ceartă, eu îi sfătuiesc să găsească o cale de mijloc”, a spus Marin Petre.

Ionuţ a chemat călugări din Moldova

Contactat de “Adevărul de Seară”, Ionuţ Dolănescu a spus că va merge, astăzi, la mormântul tatălui său şi va face şi o slujbă comemorativă la casa lui Ion Dolănescu: “Parastasul tatălui meu a avut loc duminică. Astăzi vor veni mai mulţi călugări din Moldova, pentru a face o pomenire, iar apoi vom merge la cimitir”.

Ionuţ a ţinut să adauge că nu mai vrea să se împace cu fratele său. „Nu mai există niciun prilej de împăcare cu Dragoş. I-am dat mai multe şanse, dar el a apărut în presă cu răutăţi. Ceea ce am de împărţit cu el, o va face legea. El a fost cel care m-a târât prin tribunaluri“, a declarat Ionuţ.

Ion Dolănescu a murit în 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani. S-a născut la 25 ianuarie 1944, la Peşinari, lângă Târgovişte, într-o familie săracă şi a crescut alături de patru fraţi şi trei surori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite