Facturile de la gunoi, achitate și prin ghiseul.ro, în Sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utilizatorii serviciului public de salubrizare vor avea posibilitatea de a plăti online în orice moment al zilei prin intermediul platformei Ghiseul.ro, a decis Consiliul local.

Plățile cu salubritatea vor putea fi achitate și online Foto: Arhivă
Plățile cu salubritatea vor putea fi achitate și online Foto: Arhivă

Pentru aceasta, Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 urmează să se înregistreze în Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (SNEP).

"Se aprobă înregistrarea Direcţiei Generale de Salubritate Sector 3 în Sistemul Naţional Electronic de Plată online", prevede hotărârea adoptată de Consiliul Local Sector 3.

Comisioanele percepute de furnizorii de servicii pentru operaţiunile de tranzacţionare online cu cardul bancar sau alte mijloace electronice de plată nu vor depăşi 1% din valoarea tranzacţiei, dar nu vor fi mai mari de 30 de lei în situaţia în care prin aplicarea cotei de 1% rezultă o sumă mai mare de 30 de lei.

Cheltuielile privind înregistrarea în SNEP şi interfaţarea, inclusiv cele aferente conectării la acestea, precum şi comisioanele bancare percepute de furnizorul de servicii selectat vor fi suportate integral de către Direcţia de Salubritate.Potrivit referatului de aprobare, Direcţia de Salubritate susţine înregistrarea în SNEP şi implicit în platforma Ghişeul.ro, în scopul eficientizării operaţiunii de plată a facturilor fiscale emise prin eliminarea cozilor de le ghişeele Direcţiei Generale Impozite şi Taxe Locale.

Totodată, utilizatorii serviciului public de salubrizare vor avea posibilitatea de a plăti online în orice moment al zilei. În prezent, majoritatea clienţilor care sunt persoane juridice achită facturile de salubritate prin ordin de plată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite