Elevii din sectorul 2 pot beneficia de meditații gratuite pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

0
Publicat:

Elevii din sectorul 2 din Capitală, care anul viitor au Evaluarea Națională sau Bacalaureatul,  pot opta pentru meditații gratuite la șapte materii. 

Cursuri de pregătire gratuite pentru elevii din sectorul 2
Cursuri de pregătire gratuite pentru elevii din sectorul 2

De luna viitoare, după săptămâna de vacanță a primului modul de studiu, în sectorul 2 se va relua proiectul „Educație la puterea 2” care „oferă meditații gratuite la șapte materii pentru toți elevii care vor susține, anul viitor, Evaluarea Națională și Bacalaureatul”. 

Astfel, profesori cu experiență în domeniu își vor pune gratuit la dispoziție cunoștințele pentru a îi pregăti pe elevii din clasele a VIII-a sau a XII-a. Cei care se pregătesc pentru Evaluarea Națională pot opta pentru cursuri de  Limba și literatura română și Matematică, iar cei care dau Bacalaureatul pot opta pentru meditații la : Limba și literatura română; Matematică;  Istorie; Fizică; Biologie; Geografie; Informatică.  

Elevii se pot înscrie până pe 31 octombrie completând un formular. 

„Datoria mea este să ajut, să îndrum și să educ tinerii. Sunt, înainte de orice, profesoară. Copiii, indiferent de vârstă sau de statutul social ori financiar al părinților, trebuie să aibă șanse egale, mai ales când vine vorba de educație. Îi invit pe toți elevii care au nevoie de ajutor înainte de examene să facă parte din acest proiect”, transmite fosta ministră a Educației Monica Anisie. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite