Drama solistei Angela Ciochină: de trei luni este internată în spital din cauza depresiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După moartea tatălui ei, Angela Ciochină a făcut o depresie şi s-a izolat în casă. Cântăreaţa de succes a anilor '80 este internată de mai bine de trei luni în spital, unde-şi va petrece şi sărbătorile de iarnă.

Şocată de imaginile pe care le-a văzut şi de cum arată în prezent Ciochină, Natalia Guberna, prietenă a solistei, a povestit la Happy Hour ce om optimist şi minunat era cântăreaţa. "Noi am avut împreună câteva turnee. Ne sunam de sărbători, de zilele noastre de naştere, însă totul s-a schimbat după ce a murit tăticul ei", povesteşte Guberna.

Natalia spune că Angela este un om foarte frumos sufleteşte şi este sigură că-şi va reveni.

La începutul lunii noiembrie, potrivit medicilor, Angela Ciochină se simţea fizic mai bine, însă psihic nu.  Ea se află în acest moment la Spitalul Elias din Capitală. "Când mă fac mai bine vă invit la mine", a spus Angela Ciochină într-un material difuzat la Acces Direct. Cântăreaţa este îngrijită de o mătuşă, Georgeta Sava. "După ce va ieşi din spital, Angela va rămâne în Bucureşti. A spus că nu vrea să-şi vândă casa de la ţară, vrea să o transforme în casă de vacanţă", a spus mătuşa artistei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite