Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Giurgiului: Trei răniți au nevoie de asistență medicală

0
0

Trei persoane au fost rănite și au nevoie de asitență medicală după ce două tramvaie ale STB s-au ciocnit vineri seară pe Șoseaua Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc, anunță ISU B-If.

UPDATE 20.25 O comisie din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti STB SA va analiza accidentul produs vineri seara în urma căruia un tramvai din linia 19 a fost lovit în spate de un tramvai din linia 7, anunță STB.

"În cadrul Societăţii de Transport Bucureşti STB SA, s-a declanşat o comisie care va analiza evenimentul iar pe baza rezultatelor se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB şi legislaţiei în vigoare", precizează compania.

"La ora 18.24, pe Sos.Giurgiului, la staţia Cimitirul Evreiesc, sens Şura Mare, un tramvai din linia 19 a fost lovit în spate de un tramvai din linia 7. Din primele informaţii, se pare că au rezultat două persoane accidentate în tramvaiul din linia 7", precizează STB SA.

UPDATE 19.25 Cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare. Dintre cele trei victime, două femein vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar cea dea treia victimă, un bărbatin, a refuzat transportul la spital.

***

Potrivit sursei citate, pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori.

București


Ultimele știri
Cele mai citite