Două femei s-au luat la bătaie la cinematograf pentru că nu au respectat rândul de intrare. Bărbații care au încercat să aplaneze conflictul s-au „caftit“ și ei

0
Publicat:

Conflictul a avut loc la Cinema City din mall-ul Afi Cotroceni, iar poliția face cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cinema City, locul unde a avut loc agresiunea FOTO: Facebook
Cinema City, locul unde a avut loc agresiunea FOTO: Facebook

A fost deranj mare vineri seară la Cinema City din mall-ul Afi Cotroceni, acolo unde a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Două femei care nu au respectat rândul de intrare în sală s-au luat la bătaie. Pentru aplanarea conflictului, au intervenit patru bărbați din două grupuri distincte, dar în loc să rezolve situația s-au luat la rândul lor la bătaie.

Polițiștii au fost sunați de către o persoană aflată în cinematograf, astfel că s-a reușit în cele din urmă să se pună capăt disputei, fără ca nimeni să fie rănit.

Cercetările sunt continuate de către Sectia 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite